Vuurwerkangst pakket

Is jouw hond bang voor vuurwerk en wil je jouw hond helpen oudejaarsavond minder stressvol te laten verlopen? Dan is dit pakket wat voor jou en je hond!

 

Vuurwerkangst pakket - o.a. Bach Bloesem Rescue Pets + Intelligentiespeelgoed + Kauwbot + Boek 

Verminder vuurwerkangst door een combinatie van een natuurlijke remedie en stressverminderende activiteiten zoals een natuurlijk kauwbot om het stresshormoon cortisol te verminderen en intelligentiespeelgoed om uw hond mee af te leiden tijdens de jaarwisseling. Het boek “LOVE Hondentraining probleemgedrag aanpakken en voorkomen” helpt u om stress bij uw hond te kunnen verminderen en problemen vanaf de basis aan te pakken

 

Inhoud: 

1. Bach rescue remedy pets druppels 10 ml t.w.v. €11,99

Bach Rescue Druppels Pets is een 100% natuurlijke remedie die uw dier minder gevoelig voor spanning maakt. De alcoholvrije druppels zijn geschikt voor alle (huis)dieren. Het middel is niet verslavend. 4 druppels in het drinkwater of over het voer doen. Er kunnen ook 4 druppels onverdund gegeven worden aan het dier (max. 24 druppels per dag). Max. dosering niet overschrijden. Rescue® Pets druppels kan langere tijd gebruikt worden. Samenstelling: Glycerine, aqua, tinctuur van Rescue® bloesemmix.

 

2. ZIWIPeak- Chews- Deer Shank Half t.w.v. €7,95

Kauwen op een natuurlijk kauwbot verminderd het stresshormoon cortisol. Dit bot is gemaakt van hertbeen met merg, welke opgegroeid is zonder gebruik van antibiotica, hormonen etc. en van dieren welke het kenmerk ‘geschikt voor humane consumptie’ hebben. Het herten bot en merg is rijk aan voedingsstoffen en gewikkeld in een stuk runder slokdarm. Langzaam gedroogd en gerookt zodat de nutritionele waarde gewaarborgd is.

 

3. Premier Busy Buddy Twist n Treat- Medium t.w.v. €7,99

Tijdens de jaarwisseling is het fijn als u uw hond afleiding kan bieden, naast een kauwbot is intelligentiespeelgoed ook een must-have om in huis te hebben. In dit speeltje doet u beloningsbrokjes. Door het speeltje met de poten en de neus te draaien rollen er langzamerhand brokjes uit. Een goede afleiding en extra uitdaging voor uw hond!

 

4. LOVE Hondentraining, probleemgedrag aanpakken en voorkomen t.w.v. €14,95 geschreven door Hondencoach Mariska Bloem. Leer alles over hondenopvoeding, training en gedrag. Hoe kan je stress verminderen en probleemgedrag aanpakken? Gratis aansluitende trainingsvideo's.

 

5. Proefverpakking natuurlijke snack als verrassing!

 

Vuurwerkangst-pakket

€ 34,95

  • Uitverkocht