Methode & ervaringen - gratis filmpjes

"Verminder en voorkom probleemgedrag! Leer de behoeften kennen van jouw hond. Leer om in harmonie samen te leven in onze drukke maatschappij, zonder dat je hond al teveel stress ervaart". 

 Mijn methode LOVE Hondentraining

De nieuwe methode (LOVE Hondentraining) heb ik geschreven volgens de allerlaatste inzichten op hondengebied! En dat is belangrijk want de kennis over hondengedrag en training is de laatste jaren onwijs snel veranderd! De methode is geschikt voor alle hondenbaasjes, met honden van jong tot oud, en is daarom aan te raden voor elke hondenbaas.

 

 

Het Boek
Het LOVE Hondentraining boek vormt de basis van de allereerste online methode van Nederland. Het boek bestaat uit 4 elementen: Lichaamsbeweging, Opvoeding, Verdiepende uitdaging en Evenwicht. Deze elementen geven je alle basisinformatie die je als hondenbaas zal moeten weten! Je leert bijvoorbeeld over hondentaal, behoeften van de hond, over het aan- en afleren van gedrag en je leert over wat er in het koppie van je hond omgaat, zodat je jouw hond echt leert begrijpen!
Je leert hoe probleemgedrag ontstaat, hoe je het kan voorkomen en wat je er aan kan doen. 

Kortom, je leert om in harmonie samen met je hond te leven in onze drukke maatschappij, zonder dat je hond al teveel stress ervaart.

 

Gratis filmpjes
De gratis filmpjes op deze website horen bij het boek en geven je meer uitleg over specifieke onderwerpen. Door middel van de video's leer je de voorbeelden in het boek en beschreven opdrachten goed  begrijpen en toepassen! Elk LOVE-Element heeft zijn eigen pagina op deze website en zo kan je per element makkelijk de bijbehorende filmpjes terugvinden! 

 
Doe je ook mee? Meer dan 800 hondenbaasjes gingen je al voor! 

Train with love!

 

Hondencoach Mariska BloemReviews

Nieuwe recensie van dog rescue greece

Stichting Dog Rescue Greece zet zich met hart en ziel in voor de zwerfhonden in en uit Griekenland.

Dat doen ze mede door honden kans op een nieuwe toekomst in Nederland te geven. Nazorgmedewerker Ben van Asperen heeft het Love Hondentraining boek gelezen en heeft een recensie geschreven:


Love Hondentraining in het nieuws

Ik schrijf regelmatig artikelen. Onlangs zijn we in de volgende bladen verschenen: Me & My dog Magazine, Lief Dier Magazine, Hondenmanieren, Border Collie Nieuws. 
Daarnaast staan er diverse artikelen van Love Hondentraining op Doggo.nl: