Hondencoach, Hondentrainer en hondengedragsdeskundige!

"Een pup, een herplaatser, powerbreed of chihuahua? Door de hond op een breed scala te onderzoeken maak ik een persoonlijk plan waarmee jij als begeleider aan de slag kan! Gedragsproblemen pak ik samen met de eigenaar vanaf de bodem aan en dit resulteert in uitstekende lange termijn resultaten, zodat jouw hond een stabieler en gelukkiger leven kan leiden!"-

Hondencoach Mariska Bloem

 

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door honden.

Het is toch geweldig dat een dierlijk wezen zo dicht bij de mens is komen te staan en instaat is om met ons samen te leven!  Maar het gaat ook regelmatig mis, wanneer is hier sprake van en wat kan ik er aan doen om hondenbaasjes te helpen om in harmonie weer samen te laten leven?  Tegelijkertijd met mijn studie Creative Business en Management deed ik diverse cursussen die mij dichter bij dit antwoord brachten.

Ik heb 5 jaar lang geleerd over de invloeden van de baarmoeder, stressreductie, agressie, neurotransmitters, pijn, hormonen, voedingsstoffen, behoeften van de hond en de invloed van verschillende therapievormen. 


Na deze leer- en stageperiode werd het tijd om mijn eigen visie te ontwikkelen, zodat ik met een eigen methode mensen op een manier kan helpen waar ik volledig achter sta, en met succes! Honderden hondenbaasjes zijn vanaf 2016 geholpen en de resultaten zijn geweldig! "Mijn hond is zoveel rustiger" - "Mijn hond vertrouwt mij weer!"  Dit zijn de resultaten waarvoor ik het doe! Ik werk op twee manieren.


Online Methode

Ik heb een online methode ontwikkelt, bestaande uit mijn boek 'LOVE Hondentraining, probleemgedrag voorkomen en aanpakken" en aansluitende online trainingsvideo's waarbij ik hondenbaasjes de nieuwste kennis bijbreng over hondentraining en opvoeding. Vrolijk, makkelijk geschreven en toegankelijk voor iedereen, zodat je het gedrag van je hond echt leert begrijpen! 
Klik hier om meer te leren over mijn methode 


Persoonlijk consult

Ik adviseer ook mensen over hun hond in een persoonlijk consult. Hondenbaasjes benaderen mij via de mail of een Facebookberichtje over de problemen met hun hond. Zijn de problemen heftig, of wil vind de hondeneigenaar het fijn om begeleid te worden dan spreek ik een persoonlijk consult af bij hen thuis. In 1,5 uur observeer ik het gedrag, ik onderzoek de hond en bespreek ik samen met het baasje wat de wensen zijn. Ik geef tijdens het consult aan welke stappen het baasje kan nemen om het gedrag van de hond te verbeteren. Na het consult volgt naslagwerk, zodat het even op een rijtje wordt gezet wat we hebben besproken. Een persoonlijk consult kost 100,- euro excl. reiskosten.
Klik hier om contact op te nemen voor een persoonlijk consult