Producten

Alle artikelen worden gratis verzonden binnen Nederland! Naar België 4,95

 


Boek

Hét Love Hondentraining boek neemt je mee langs de 4 Elementen die je uitgebreide kennis bijbrengen over hondenopvoeding en training. 
Up-to-date informatie, volgens de behoeften van de hond, gebracht in een vrolijk jasje! Een must-have voor elke hondenbaas. 

Voor meer info over de methode klik hier

 De verzending binnen Nederland is gratis (ten waarde van 4,00 euro) , verzending naar België kost 4,95. 

€ 16,95

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Bach Bloesem Rescue

Bach Rescue is een 100% natuurlijke antistress remedie die snel verlichting geeft in noodsituaties die spanning en stress met zich meebrengen, bijvoorbeeld als je hond hevig schrikt of in paniek raakt. Het helpt je hond rustig te blijven in moeilijke situaties, terwijl je hond wél alert blijft. Bach Rescue helpt bij ziekte, na een operatie of voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster, maar Rescue wordt ook ingezet voor dieren die zenuwachtig zijn bij shows, wedstrijden of spannende dagen zoals de jaarwisseling of verhuizing. Het heeft geen bijwerkingen, is niet verslavend en belemmert de werking van andere geneesmiddelen niet. Dit middel zorgt dus niet dat gedragsproblemen op stel en sprong over zijn, het werkt ondersteunend en verlichtend voor je hond.

4 druppels in het drinkwater of over het voer doen. Er kunnen ook 4 druppels onverdund gegeven worden aan de hond (max. 24 druppels per dag). Max. dosering niet overschrijden. Rescue® Pets druppels kan langere tijd gebruikt worden. In 1 flesje zitten ongeveer 100 druppels.

 

€ 11,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Puppypakket

Dit puppypakket heb ik speciaal voor jou en je pup samengesteld. Het bevat speeltjes en items waar je als beginnende puppyeigenaar écht wat aan hebt!

 

1. Puppykong (Leer je hond alleen thuis blijven! Deze Kong vul je met lekkers en kan je neerleggen voordat je weggaat. Je hond wordt rustig door het gesabbel waardoor hij beter instaat is om alleen thuis te blijven!)
2. Twist 'n treat (Vul dit speeltje met snoepjes en geef je pup extra uitdaging, stimuleer zijn neusgebruik en laat hem zelf zoeken naar zijn voertjes!)
3. Little Rascals Heart is een bijtspeeltje, zodat je pup naar hartenlust lekker kan kauwen! Handig om in te zetten als je hond iets pakt wat niet mag, ruil het om voor dit speeltje en je hond leert wat wel en niet mag!
4. Lief! Piepspeeltje met de tekst STOER of LIEF. Hiermee kan je heerlijk even met je pup spelen
5. Fleecy Rope Bal. Super speeltje om te verstoppen zodat je pup hem moet zoeken!
6. Love Hondentraining boek!  Leer probleemgedrag aan te pakken maar vooral te voorkomen! Leer alles over wat je pup nodig heeft, hoe je jouw hond in balans kan houden en samen in harmonie samen te leven! 
7.  Proefzakje ZIWI hondenvoer! Het 98% vleesgehalte zorgt voor een gezonde snack of voeding voor je hond! Vul deze snoepjes in de Twist 'n Treat, zo is je hond nuttig bezig maar krijgt ook nog eens de allerbeste voedingsstoffen binnen!

 

Geschikt voor pups tot 9 kg

€ 34,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagenLove Hondentraining Tas

"All you need is Love and a Dog!" Dé tas voor de échte hondenliefhebber!

Gemaakt van 100% biologisch ongebleekt katoen.  
Gratis verzonden binnen Nederland! 

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Wensarmbandje blauw

Love Hondentraining wensarmbandje voor elke hondenliefhebber!
Verstelbaar tussen 16,5cm - 21cm 

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Wensarmbandje roze

Love Hondentraining wensarmbandje voor elke hondenliefhebber!
Verstelbaar tussen 16,5cm - 21cm 

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Wensketting hondenpootje

Love Hondentraining wensketting voor echte hondenliefhebbers! Ook leuk als cadeautje!

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Wensketting strandafdruk

Love Hondentraining - Bronskleurige ketting met de afbeelding van een menselijke voetafdruk en de afdruk van een hond. 
Onvoorwaardelijke liefde in 1 ketting! 

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen