Zakelijke vragen - hondencoach Mariska Bloem

Lezing/workshop voor een event of hondenschool?

Je bezoekers of cursisten motiveren om zich meer te verdiepen in hondengedrag? Nieuwe informatie geven volgens de laatste inzichten, vertelt in een leuk jasje? Boek dan Hondencoach Mariska Bloem voor een lezing, workshop of demo. 
 

Tijdens de lezing/workshop of demo neem ik je mee naar de wereld van de hond. Ik laat de bezoekers voelen wat een hond denkt en ruikt en laat ze beleven hoe wij kunnen inspelen op de behoeften van de hond, om zo op een prettige manier samen met ze te kunnen leven. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar info@lovehondentraining.nl of gebruik het contactformulier.


Tv/radio

Maakt u een programma waar onderwerpen aan bod komen over actualiteiten binnen de hondenbranche, hondengedrag of producten? Als hondencoach wil ik graag meer uitleggen vanuit het belang en behoeften van de hond volgens de laatste inzichten op hondengebied. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op:

Download
Contactgegevens Hondencoach Mariska.pdf
Adobe Acrobat document 296.2 KB

Meerdere boeken bestellen?

Wil je meerdere boeken bestellen voor bijvoorbeeld een puppypakket, groep cursisten, je eigen winkel of trimsalon?
Het kan allemaal! Stuur een mailtje naar info@lovehondentraining.nl of gebruik het contactformulier, en vraag naar een offerte.


Boeken bestellen voor een boekhandel of winkel?

Wilt u een of meerdere boeken bestellen voor uw boekhandel? Dat is mogelijk met boekhandelskorting en €1,45 portokosten per boek. Stuur een mailtje met uw bestelling naar info@lovehondentraining.nl of gebruik het contactformulier.